ArG Tour Argentina Reisedesign & Butikk ArG Tour +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Norsktalende Buenos Aires Turguide Menu
   
   
   
   
Buenos Aires reiseguide DMC logo
Det handler om eksklusiviteten, de små detaljene og de gjemteperler som andre reisende dessverre mister...Buenos Aires Reiseguide. Buenos Aires Bytur
Argentina Reiseguide

ArG Tour TripAdvisor Fortreffelighetsbevis 2019
Argentina Høyplatta Attraksjoner fra Salta
Diego på Saltørkenen, Jujuy


Buenos Aires Private Guide
Hei Verden!

Buenos Aires Reiseguide. Buenos Aires Byturer


Skreddersydd Luksus reise for vanlige folk

Hvis du er en agent og du har lagt merke til potensialet for å samarbeide, vennligst skriv til [email protected] Takk skal du ha!
Hvis du er her, er det fordi du er en person, og du fortjener en personlig service. Vi tilbyr en eksklusiv og fortrinnsrett tjeneste i Argentina.
Buenos Aires ekte, hyggelige, trygge, godt timet private byturer / utflukter i byen Buenos Aires med norsktalende Buenos Aires turguide. Argentina turleder. Argentina Reiseleder - Argentina Reise Designer - Reise prosjektleder - TripAdvisor Topp anmelder. Nordisk/Italiensk/Engelsk/Portugisisk.
Ser du etter en erfaren en eksklusiv og fortrinnsrett tjeneste av en norsk Buenos Aires reiseguide i byen og omkringliggende områder, slik Deltaet, Pampasen, Colonia del Sacramento og Montevideo i Uruguay? Er du ute etter en kvalitet på tjenesten og individuell oppmerksomhet av en privat turguide i Argentina? Reiseguiden er også norsktalende reiseleder i Argentina og Sør-Amerika. I tillegg til de rent faglige aspektene og veiledningene, tilbyr jeg en personlig service og en spesiell opplevelse for deg som smaker, farger, natur, ekte liv og sosialisering som noen som har levd hele livet i Argentina og en kortere periode i Europa, og har dermed en sterk inter kulturell kunnskap. Jeg er spesialisert på Kultur byturer og originale utflukter i ditt eget tempo, ingen skynder deg! Buenos Aires bytur er fokusert på Argentinas Historie og dens forbindelse til verdens historien. Buenos Aires dagsturer varierer fra Buenos Aires tango show med middag, seiltur på La Plata elven, motorbåt ekskursjon eller trekking, sykkel & kajakk eventyr i Buenos Aires Deltaet, Ridetur på Pampasen, Fugletitting i Buenos Aires på Reserva Ecológica Naturreservat med mer enn 300 fuglearter, eller dagstur til verdens arv Colonia del Sacramento i Uruguay, med å krysse La Plata elv, verdens bredeste. Andre tjenester inkluderer så mye som Buenos Aires tango scenen, vinsmaking av argentinske viner, Buenos Aires Pampas i landsbygda, Buenos Aires flyplass transport med trygge og rene kjøretøy og profesjonelle sjåfører, etc.
Hvis du planlegger å reise til noen av Argentinas attraksjoner, kan vi hjelpe deg med å organisere turen til Iguazú, Esteros del Iberá, Salta, Peninsula Valdés, Bariloche, El Calafate, Ushuaia og Mendoza, med støtte fra pålitelige lokale reisebyråer.
Mange reisebyråer skriver om Argentina og selger turer her ikke engang har vært her. På ArG Tour vil du alltid motta nøyaktig og oppdatert informasjon fra meg som ligger i Argentina. La oss planlegge reiseruten sammen, og også hjelpe deg med reservasjon av innenlandsfly, enten i Argentina eller hjemme i Norge. Vi kan også søke sammen for det beste hotellet innen ønsket kategori. Bilutleie, utleie av møterom, utleie av konferanserom, teaterbilletter, hesteveddeløp billetter, og all annen type outsourcing-tjeneste for å tilfredsstille ethvert krav du eller ditt firma trenger i Argentina.
Du trenger ikke å bestille god tid i forveien. Argentinere er ikke vant til å planlegge så langt, men er alltid beredt til å ta imot deg. Ikke nøl med å kontakte meg, selv om du ikke gjør det godt på forhånd. Jeg ønsker deg en hyggelig tur til Argentina!

Norsktalende Buenos Aires Reiseguide Tjenester

Buenos Aires Byturer

Kultur private byturer i Buenos Aires by med norsktalende guide ekspert. Jeg henter deg fra hotellet eller vi møtes i sentrum ved utsiktspunktet eller katedralen, slik at turen starter umiddelbart.

TOUR VARIGHET 8 timer MØTEPLAN 09.00 MØTEPLASS Hotell
Buenos Aires Flyplass transport

Trygge og rene kjøretøy med profesjonelle sjåfører. Fly status kontroll til du lander for å være klar over en til slutt tidlig eller sen landing. Vi kan være i kontakt med meldinger for enkelhets skyld mens du gjør din vei ut og papirarbeid. Jeg skal vente på deg ved utgangsdøren med navnet ditt på et skilt. I vanlige dager er det ikke mer enn 45 minutter til sentrum av Buenos Aires.

Deltaet

Dagstur til Deltaet, et verdens arv naturlig underverk nær Tigre by, med personlig service av norsktalende reiseleder. Båttur blant dusinvis av øyer. Båttur tilbake til Buenos Aires by.

Pampasen

Gaucho grillfest utflukt i Buenos Aires Pampasen med personlig service av norsktalende turleder. Berømt argentinsk grillfest. Gaucho ferdigheter. Folkemusikk. Pampas fugletitting. Pampas dyrelivspark.

Uruguay

Dagstur til verdens arv Colonia del Sacramento i Uruguay fra Buenos Aires, med norsktalende turguide, ved å krysse verdens bredeste elv på ferge.

Fugletitting

Fugletitting på naturreservatet, svært nær Buenos Aires sentrum. Minst 250 fuglearter har blitt observert, 9 amfibier, 23 av krypdyr, 10 av pattedyr og 50 av sommerfugler.

Vin & Tango

Forslaget er å tilbringe en kveld med et tango show og en tradisjonell argentinsk middag. Ellers vi vil gå for vinsmaking av argentinske viner i et koselig sted i San Telmo nabolag og deretter en tradisjonell Tango Klubb i Barracas for å ta en tango leksjon eller å se på tango danserne og lytte tango orkester spille live, med Buenos Aires Turguide.

Mobiltelefon og valutaveksling

Veksle valuta med guiden din direkte på hotellet eller under transporten fra flyplassen og unngå å gå ut på gaten med så mye penger og kaste bort tid på å lete etter vekslingskontorer. På den andre siden tar byråkratier i Argentina svært lang tid. Unngå å bruke ferietid på byråkrater og offentlige minibanker og skift pengene dine raskt og trygt, slik att du har lokal valuta fra det øyeblikket du lander.

Jeg kan også klargjøre et lokalt SIM-kort for deg.

Kontakte Buenos Aires Reiseguiden

Buenos Aires, Argentina

+54.11.2251.5122

info @ argtour.com
agents @ argtour.com
suppliers @ argtour.com

Skype