ArG Tour Argentina Resedesign & Butik ArG Tour +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Argentina Svensktalande Reseguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Reseguide DMC Logo
Det handlar om exklusiv service, de små detaljerna och smultronställen som andra resenärer tyvärr missar...Buenos Aires Reseguide
Buenos Aires Rundtur. Argentina resor

ArG Tour TripAdvisor Certificate of Excellence 2019
Diego, svensktalande guide i Argentina på Saltöknen
Diego på Saltöknen, Jujuy


Buenos Aires Private Guide
Hej Världen!

Buenos Aires Reseguide - Buenos Aires Rundtur


Argentina Skräddarsydd Lyxresa för vanlig folk

Om du är en resebyrå och du märkte potentialen att samarbeta, skriv gärna till [email protected] Tack!
Om du är här betyder det på att du är en person och du förtjänar en personlig service. Vi tillhandahåller en exklusiv och förmånlig tjänst i Argentina.
Äkta, trevliga, trygga och bra timade Buenos Aires rundturer / utflykter i Buenos Aires stad med svensktalande Buenos Aires guide expert. Argentina turledare. Svensktalande Buenos Aires Reseguide - Reseformgivare - Reseprojektledare - Svensktalande Argentina Reseledare - TripAdvisor Topprecensent Nordiska/Italienska/Engelska/Portugisiska.
Letar du efter en exklusiv och förmånlig tjänst av en erfaren argentinsk svensktalande Buenos Aires reseguide i staden och omgivande områden, så som Buenos Aires Deltat, Pampas, Colonia del Sacramento och Montevideo i Uruguay? Letar du efter en servicekvalitet och individuell uppmärksamhet av en privat reseguide i Argentina? Buenos Aires reseguiden är också svensktalande färdledare i Argentina och Sydamerika. Förutom de rent professionella aspekterna om guidning erbjuder jag en personlig service och en speciell upplevelse för dig så mycket som smaker, färger, natur, det verkliga livet och socialisering som någon som har levt hela sitt liv i Argentina och en kortare tid i Europa, och har en stark interkulturell kunskap. Jag är specialiserad på kulturella stadsresor. Buenos Aires kultur rundturer och originalutflykter i din egen takt, ingen skyndar dig! Buenos Aires rundtur är fokuserad på Argentinas Historia och dess anslutning till Världens Historia. Dagsturer i Buenos Aires sträcker sig från tango show med middag, seglingstur i La Plata floden, motorbåt utflykt eller trekking, cykel & kajak äventyr i Buenos Aires Deltat, Ridtur på Pampas, Fågelskådning i Buenos Aires vid Reserva Ecológica naturreservat med mer än 300 fågelarter eller dagstur till världsarv Colonia del Sacramento i Uruguay och navigera genom La Plata flod, världens bredaste. Övriga tjänster inkluderar så mycket som Buenos Aires tango scenen, provsmakning av argentinska viner, Buenos Aires Pampas ute på landet, Buenos Aires flygplatstransfer i säkra och rena fordon med professionella förare, också social turism mm.
Om du planerar att resa till några av Argentinas attraktioner kan vi hjälpa dig att organisera din resa till Iguazú, Esteros del Iberá, Salta, Peninsula Valdés, Bariloche, El Calafate, Ushuaia och Mendoza med stöd av pålitliga lokala resebyråer.
Många resebyråer skriver om Argentina och säljer resor hit utan att ens har varit här. På ArG Tour.com får du alltid korrekt och uppdaterad information från mig som befinner mig på plats i Buenos Aires Argentina. Låt oss planera din resplan tillsammans, och jag kan hjälpa dig med bokning av inrikes flygbiljetter, antingen när ni är på plats i Argentina eller hemifrån Sverige. Vi kan också söka tillsammans för det bästa hotellet inom önskad kategori. Biluthyrning, uthyrning av mötesrum, uthyrning av konferensrum, teaterbiljetter, biljetter till hästkapplöpning och annan typ av outsourcingtjänst för att uppfylla alla krav som du eller ditt företag begär i Argentina.
Du behöver inte förboka i mycket god tid. Argentinare är inte van att planera så långt men är i alla fall alltid förberedda att ta emot dig. Tveka inte att kontakta mig, även om du inte gör det i god tid. Jag önskar dig en trevlig resa till Argentina!

Svensktalande Buenos Aires Reseguide Tjänster

Buenos Aires Stadsrundtur

Kulturella privata rundturer i Buenos Aires stad med svensktalande guide expert. Jag hämtar er från ert hotell eller vi träffas mitt i centrum vid utkiksplatsen eller katedralen så att Buenos Aires rundturen startar omgående. TOUR VARIGHET: 8 timmar MÖTTID: 09.30 MÖTESPLATS: Hotell

Buenos Aires Flygplatstransfer

Säkra och rena fordon med professionella förare. Flygstatus kontroll tills du landar för att vara medveten om en tidig eller sen landning. Vi kan vara i kontakt med meddelanden för din bekvämlighet medan du gör din väg ut och pappersarbete. Jag kommer att vänta på dig vid utloppsdörren med ditt namn på ett skylt. På normala dagar är det inte längre än 45 minuter till centrala Buenos Aires.

Deltat

Deltat, ett världsarv natur underverk nära Tigre Stad, med Buenos Aires svensktalande reseledare expert. Båttur bland dussintals öar. Båttur tillbaka till Buenos Aires stad.

Pampas

Gaucho Fest utflykt på Pampas med svensktalande Buenos Aires turledare expert. Berömda argentinska grillfest. Gaucho färdigheter. Folkmusikutställning. Pampas fågelskådning. Pampas djurpark.

Uruguay

Utflykt till världensarv Colonia del Sacramento i Uruguay från Buenos Aires, med Buenos Aires svensktalande turguide expert, genom att korsa världens bredaste flod.

Fågelskådning

Fågelskådning på naturreservatet, mycket nära Buenos Aires centrum. Minst 250 fågelarter har observerats, 9 av amfibier, 23 av reptiler, 10 av däggdjur och 50 av fjärilar.

Vin & Tango

Förslaget är att tillbringa en kväll med en tango show och en traditionell argentinsk middag. Alternativet är att ha en vinprovning av argentinska viner i en mysig plats i San Telmo stadsdel och sedan att besöka en traditionell Tango klubb i Barracas för att ta en tango lektion eller titta på tango dansare och lyssna på tango orkester som spelar live, med Buenos Aires Turguide.

Mobiltelefon och valutaväxling

Växla valuta med din guide direkt på hotellet eller under transfern från flygplatsen och undvik att gå ut med så mycket pengar och slösa tid på att leta efter växlingskontor. Å andra sidan tar byråkratier i Argentina mycket lång tid. Undvik att spendera semestertid på byråkratier och offentliga bankomater och växla dina pengar i tid på ett snabbt och tryggt sätt, så att du har lokal valuta från det ögonblick du landar.

Jag kan också fixa ett lokalt SIM-kort åt dig.

Kontakta Buenos Aires Reseguiden

Buenos Aires, Argentina

+54.11.2251.5122

info @ argtour.com
agents @ argtour.com
suppliers @ argtour.com

Skype