Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reiseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Norsk-talende Buenos Aires Turguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Norsk Buenos Aires Guide LogoOutsourcing av turisttjenester i Argentina
In situ støtte og konsulent

ArG Tour TripAdvisor Fortreffelighetsbevis 2019

Om Argentina Reiseguiden - ArG Tour DMC

ArG Tour Buenos Aires Norsk Guide Tour Guide Euskadi i Argentina GlobalDreamTravel Luxury Travel Group fra UK GoCruising Travel Group fra Sverige Dag Aasbø Travel Group fra Norge Profesjonell institutt ''Giovanni Caselli'' Siena, Italia Cruise i Patagonia-fjordene

Min filosofi


"På ArG Tour tilbyr vi ikke en kunnskapsrik reiseleder, vi tilbyr en kunnskapsrik vert, vi tilbyr ikke et upåklagelig kjøretøy med sjåfør, vi tilbyr en vert med et upåklagelig kjøretøy, vi tilbyr ikke et vakkert hotell med ansatte, vi tilby verter på et vakkert hotell, fordi vi vet at det kunden ser etter er å føle seg velkommen, å bli behandlet som en konge i løpet av sin korte ferietid, og å leve opplevelser."Diego, privat norsk-talende guide på Inka veien

Lidenskap for reiser

Som reiseguide i Buenos Aires jeg anser meg selv for å være en nysgjerrig person, jeg liker å reise. Jeg er vant til å planlegge selv mine egne turer på forhånd for å oppleve så mye som jeg kan. Ikke bare en reiseguide, men også en reise rådgiver og reise prosjektleder på stedet for utenlandske reisebyråer som ønsker å utvikle sine virksomheter i Argentina og gir en eksklusiv tjeneste på en skreddersydd måte.

Diego, norsk-talende guide i Lucca, Italia

Erfaren Norsk-talende Argentina Reiseguide

Tidligere erfaring som norsk-talende reiseguide i Buenos Aires og reiseleder i Argentina, Sør-Amerika og Europa. Jeg har guidet skandinaver og spanjoler i turist byene i Toscana, Italia og italienerne, brasilianer og skandinaver i Sør-Amerika.

Diego, guidning i San Telmo, Buenos Aires

Godt reist

Utenlandske arbeidserfaring og erfaring som turisme gitt et internasjonalt perspektiv til min verdensbilde, og interkulturell kommunikasjon. Jeg snakker flytende engelsk, italiensk og svensk/norsk, elementær fransk og portugisisk. Jeg holder på å studere tysk nå.

DIEGO NÚÑEZ, ARGENTINA REISEGUIDE

Jeg er en nosktalende argentinsk statsborger som bor i Argentina. Privat norsk-talende reiseguide i Buenos Aires by og nærområder siden 2005, og reiseleder i Argentina og nabolandene. Reisedesigner og reise prosjektleder på stedet for utenlandske reisebyråer som ønsker å utvikle sine virksomheter i Argentina og gir en eksklusiv tjeneste på en skreddersydd måte for sine grupper.
Buenos Aires reiseguide Diego snakker flytende nordisk, engelsk, italiensk. Oppdage den autentiske ekte Argentina. I løpet av de private byturer er jeg fokusert på viktige fakta om Argentina eller stedene vi skal besøke i Buenos Aires. Vi skal gjøre en grundig gjennomgang på argentinske historie, også aktuelle tema, hverdag og virkelighet i Buenos Aires. Tidligere erfaring som reiseleder i Toscana, Italia, 2010. Jobbet både som norsk-talende reiseguide i Buenos Aires og reiseleder i Argentina og Sør-Amerika for reisebyråer som LatinReiser AS, Dag Aasbø AS, VIA Tours, Jambo Tours, Sydamerika Experten, Thabela Travel, Flygmäklare, Siver Viaggi, og nettsteder som Expedia, Excursiopedia, Viator, Apollo, Solfaktor, Momondo, PrivateGuide.com, Private-Guides.com, Toursbylocals, osv, gjennom Argentina, Chile og Uruguay. Jeg anser meg selv å være svært entusiastisk, nysgjerrig. Jeg snakker veldig god norsk, svensk, italiensk, portugisisk, meget god beherskelse av engelsk, elementær fransk. Spansk som morsmål. Jeg har blitt intervjuet av svenske medier (TV, avis, radio) og var involvert i en dokumentar som ble sendt oktober 2011 fordi jeg lærte svensken til selvstudium, men kunne aldri ha råd til en reise til Sverige til da. Jeg har besøkt flere steder i Italia, Frankrike og Skandinavia, noe som representerer et viktig bidrag til mitt verdensbilde og kunnskap.

Jeg ble interessert i Teater og Musikk da jeg var liten. Jeg har utført i teaterstykker helt siden Grunnskole. Jeg studerte teater og Musikk og lyd Teknologi i Høyskole, spiller piano og studerte sang. Jeg deltok en teater kurs på Lito Cruz Actors Studio.

Jeg ble ansatt som kor baryton for Fidelio opera koret i 2007. Jeg jobbet som kordirigent i Sverige Ambassaden i Buenos Aires fra oktober-desember 2010. Kunnskapsrik på Historie, Kunsthistorie, Kino- og Filmteori, Teater, Musikk & Lyd. Jeg fikk en liten rolle for en argentinsk film i 2018.

Jeg er interessert i temaet luftfart. Jeg liker gym. Tidligere jeg svømte i noen år. Når jeg går på Pampasen i helgen, tar jeg muligheten til å ri hest, og jeg har lyst til å lære å surfe på bølgene en gang, men jeg er redd for havet
Emnet for tiden har alltid fanget meg og jeg nylig oppdaget begrepet tid ledelse i ulike metoder som "Getting things done" og mentale kart. Min erfaring er at planer og målsetting er gode ting, men prioriteringer og livet svært sannsynlig kan endre dine planer.