Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reiseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Norsk-talende Buenos Aires Turguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Norsk Turguide LogoBuenos Aires Byturer med norsk turguide
Outsourcing av turisme tjenester blant andre

ArG Tour TripAdvisor Fortreffelighetsbevis 2019

Byturer & Utflukter fra Buenos Aires

Norsk-talende Buenos Aires Turguide

BUENOS AIRES BYTUR

Kultur turer og flyplasstransfer
Buenos Aires Utflukter. I løpet av de private Buenos Aires byturer med norsk-talende turguide er vi fokusert på viktige fakta om Argentina eller stedene vi skal besøke i Buenos Aires. Vi skal gjøre en grundig gjennomgang på argentinske historie, også aktuelle tema, hverdag og virkelighet i Buenos Aires. Vi vil besøke Buenos Aires viktigste nabolag som La Boca, San Telmo, Buenos Aires sentrum og Recoleta. Byens utkikkspunkt fra 23. etasje. Skreddersydde turer. Flyplasstransfer for din sikkerhet med norsk-talende turguide også tilgengelig.

LAST NED PROGRAMMET
Fugletitting i Buenos Aires

FUGLETITTING I BUENOS AIRES 🐦🐤

Fugler på nært hold
Reserva Ecológica naturreservat ligger svært nær Buenos Aires kontorområde, et område på 350 hektar på Río de la Plata, som ligger på østsiden av Puerto Madero-distriktet. Det er observert minst 250 fuglearter, 9 amfibier, 23 av krypdyr, 10 pattedyr og 50 av sommerfugler.

12.17.2018 Pris U$D120
LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

PAMPASEN UTFLUKT. NATUR & KULTUR

Dyr og fugler på Pampasen
Pampasen safari utflukt med norsk talende turguide. Vi besøker en gård og dyrepark i Pampasen med lokale dyr og fugler fra Argentina, men spesielt fra provinsen Buenos Aires. Opplevelsen starter med en tradisjonell argentinsk lunsj og fortsetter i parken, hvor vi skal observere noen fugler og innfødte ville dyr. Gaucho kultur. Be om tilbud for ridetur.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

SOSIAL TURISME OG SMAKSPRØVER

The Argentine Experience, den ekte
Bli med denne maten smakprøver tur på hjemmet til en argentinsk familie i Buenos Aires forstad, med lokal historie, kulinarisk utdanning, og ridetur på hest. Hvis du ikke er overbevist av forslaget om turist haciendaen som ikke er autentiske, er du på rett sted. Tradisjonelle empanadas (pirok). Vinsmaking fra de tre viktigste produserende områdene. Alfajor, det tradisjonelle argentinske konfektyret. Den beste kaffen i Buenos Aires og Maté seremoni (nasjonal drink). Hjemmelaget iskrem, bedre enn italiensk iskrem.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

RIDETUR PÅ PAMPAS

Tilbring en dag som en gaucho
Vi besøker en typisk landsby av Pampas. Velkomstdrink og snacks. 2 timers ridning på Pampasen hvilken som helst dag og også en halv timer hesteridning på helligdager. Fugletitting. Argentinsk tradisjonell grill. Te tid. Transport (mini van) inkludert. Det kan organiseres når som helst og hver dag i uken.

LES MER
Pampasen gård utflukt Buenos Aires

TURISTISK HACIENDA GÅRD UTFLUKT

Det gode livet
Den populære dagstur til haciendaen tilbyr en smak av aktiviteter som guidade rideturer på Pampasen, hestevogn, basseng eller spaserturer å observere de innfødte fuglene, og så videre - å sørge for tradisjonelle "empanadas" (fylt panzerotini) og deilig asado (grillmat) med gode argentinske viner servert. Dessert og kaffe. Til frokost kan du prøve tradisjonell argentinsk drink, maté, med tradisjonelle stekt bakverk og kjeks. Merk: Haciendan er ment for turister. Meget elegante estimater tillater ikke små barn.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

DELTAET UNDERVERKER

Utflukt til byen El Tigre
Utflukt med norsk talende turguide i nærheten av Buenos Aires. Seil de vakre bekker i Paraná elven på en katamaran og nyte den fantastiske naturen og eleganse av hus bygget på dusinvis av øyer. Bli med oss til lunsj i byen "El Tigre» (Tiger), etterfulgt av et besøk til det lokale håndverket markedet og skinn butikker. Ved retur, stopper vi i byen San Isidro, en av de eldste byene i periferien siden den spanske æra. Vi besøker den vakre katedralen og smaker en utsøkt håndverksis. Alternative Delta utflukt: Trekking, sykkel & kayak eventyr.

LES MER
Buenos Aires sykkel rundtur

BUENOS AIRES KAYAK TOUR

Trekking, sykkel og kajakk turer
Vi vil forlate Tigre, et vakkert historisk turiststed. Vi vil besøke Tres Bocas, som har en veldig pittoresk øy boligområde og et reservat av villstier på 5km. Vi vil passere gjennom vakre Abra Vieja, Rompani og Sarmiento elver. Valgfritt: Sykkel + kajakk + trekking fra Buenos Aires, er en krevende aktivitet, men verdt innsatsen.

LES MER
Buenos Aires båttur

BUENOS AIRES SEILING TUR

Seil på verdens bredeste elv
La Plata elv er den bredeste elven i verden. Varigheten av turen er to eller tre timer, avgang fra Puerto Norte i Costanera Norte, den kan organiseres når som helst og hver dag i uken, minimum mannskap 4 og maks 6 avhengig av båten. En vakker seilbåt med 9 meter lengde, forberedt på navigasjon av komfort, ro og sikkerhet. Det har et stort utvalg av muligheter for mannskapet til å føle seg trygge. Kapteinen gir en snakk om navigasjon generelt i elver, innsjøer og hav i hele verden, navigasjon etter estimering, GPS-bruk, skipsfart, søker, manøvrering med seil, bruk av kompass, inngang og utgang til havner, fortøyning av båten etc.

LÄS MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

TANGO KVELD

Tango show och middag
Tango scenen i Buenos Aires. Buenos Aires er tango mekka og Argentina er kjent for sine viner og biff. Forslaget er at være i en koselig atmosfære for å nyte en fantastisk middag og bli vitne til et tango show på høyeste nivå, med profesjonelle tango dansere. Tango show på en tango restaurant, tradisjonelle tango orkester spiller live, og pro tango dansere vise hva de gjør best. Tradisjonell middag bestående av grillet biff og vin inkludert. Showet varer vanligvis en time.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

SAN TELMO PÅ KVELDEN

Vinsmaking og tango lesjon
Utflukt til San Telmo i Buenos Aires by med norsk talende turguide. San Telmo har en unik atmosfære. Vinsmaking i et koselig sted i San Telmo. Sommelier vil forklare argentinske viner og vi vil ha en vinsmaking med tradisjonelle småretter. Senere har vi Tango leksjon på en tradisjonell tango klubb. Tango orkester å spille live. Vi spiser middag.

LES MER
Norsk-talende guide Buenos Aires

VIN PASSION

Buenos Aires Vinsmaking
Vinsmaking i Buenos Aires med svenskspråklig turguide. La oss gå til en koselig antikkbar i San Telmo. Sommelier vil forklare argentinske viner fra de tre største produserende regionene: Nordovest, Centrum og Patagonia. Vi vil prøve vin med tradisjonelle snacks.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turguide

COLONIA I URUGUAY

Koselig portugisisk liten by
Utflukt til Uruguay med norsk talende turguide. UNESCO Verdensarv. 1 time fergetur fra Buenos Aires til koselige gamle portugisiske landsbyen Colonia bra bevart fra XVII århundre på den andre siden La Plata elv. Vi vil ha en guidet tur gjennom gamlebyen og langs kysten og deretter har en veldig god lunsj i Colonia sentrum.

LES MER
Norsk-talende Buenos Aires Turistguide

VINMARKENE FRA BUENOS AIRES

Vinruten i Uruguay
Vinruten er en anbefalt tur for å dele med familie eller venner. Avreise er fra den internasjonale havnen i Buenos Aires. Navigasjonen går gjennom den bredeste elven i verden, Río de la Plata. Etter 1 times navigasjon kommer vi til Puerto Colonia del Sacramento i Uruguay for å fortsette reisen med buss. Bare 10 minuter fra sentrumet på landsbygda. Opplevelsen lar deg smake på det typiske uruguayanske drue, tannat, i henhold til produksjonsmetodene til hver av disse vinprodusenter og besøke vingårder med en guidet tur. Denne ekskursjonen kan kombineres med et besøk til byen Colonia del Sacramento.

LES MER
Norsk-talende Montevideo Turistguide

MONTEVIDEO BYTUR

Kultur turer av Montevideo
Dagstur til Montevideo i Uruguay fra Buenos Aires. The Economist tildelt Uruguay "første" i Latin-Amerika innen demokrati, fred og mangel på korrupsjon. Uruguay ble tildelt årets land i 2014. Hovedstaden Montevideo har blitt vurdert siden 2005 som den latinamerikanske byen med høyeste livskvalitet.

LES MER