Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reiseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Norsk-talende Buenos Aires Turguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Norsk Guide LogoArgentina Luksusreiser med norsk reiseleder
Buenos Aires Utflukter

ArG Tour TripAdvisor Fortreffelighetsbevis 2019

Oppdage Buenos Aires med en lokal innbygger

Hva Du Kan Gjøre i Argentina. Hvorfor Skal Jeg Stole På Diego?

  • 10.04.2019

Ekte, hyggelige Buenos Aires byturer og Utflukter. Bra timat.

Mange reisebyråer skriver om Argentina og Buenos Aires og selger turer her ikke engang har vært her. På ArG Tour vil du alltid motta nøyaktig og oppdatert informasjon fra meg som ligger i Argentina. Vet du, for eksempel på hvilket tidspunkt på året, kan du se hval, pingviner og elefantsel på Valdés-halvøya? Eller hvor kan du holde en tukan på armen i Iguazú? Det er de små detaljene som gjør forskjellen på turen, gir jeg tips om de fantastiske gjemmesteder som andre turister dessverre mister.


Diego ridetur på Pampasen

Jeg inviterer deg til å oppdage den virkelige Argentina. På turer i byen, er jeg fokusert på de viktige fakta om Argentina og stedene vi besøker under Buenos Aires bytur. Vi vil gjennomføre en grundig gjennomgang av Argentinas Historie og dens forbindelse til Europas Historie, inkludert aktuelle tema, hverdagslivet i Buenos Aires, smaksprøver av argentinske tradisjonelle måltider, viner, desserter og hjemmelaget iskrem. Vi kan også ordne din Buenos Aires flyplass henting for din bekvemmelighet og sikkerhet. Vi kan også lage et lokal argentinsk simkort til mobiltelefonen din for å unngå dyre roamingregninger.


Iguazúfossen fra Buenos Aires

De fleste turister besøker ranchene i Pampasen og tango show restaurant med middag, de er forberedt og mottar gjester i bulk. Det er greit, men jeg foreslår også veldig ekte argentinske tradisjoner, mindre besøkt av turister, for eksempel ridetur på Pampasen, eller tango tur på tradisjonell tangoklubb i Buenos Aires hvor tradisjonelle tango orkestre spiller live mens tango elskere gjør det de elsker, å danse tango.


Cruise gjennom Patagonia-fjordene

Din bytur eller utflukt blir enda mer spennende når du får hjelp av en ekspert som kan tilpasse turene etter dine preferanser, interesser ved å stole på en erfaren guide. Privat guide på engelsk, nordisk, italiensk, spansk.

Reise Designer og Reiseprojektleder som gir en uforglemmelig og sømløs opplevelse til kundene dine. Disse persolinge tjenestene kan variere fra guiding, reiseplanlegging / innkjøp eller hjelpe deg med din virksomhet, slektsforskning.

Planlegger du å besøke andre attraksjoner i Argentina unntatt Buenos Aires? La oss planlegge reiseruten sammen, og også hjelpe deg med reservasjon av innenlandsfly, enten i Argentina eller hjemme i Norge. Vi kan også søke sammen for det beste hotellet innen ønsket kategori.

Reise til Argentina 2018-2019. ArG Tour DMC

Reiseplan for Argentina og Uruguay. Skreddersydd luksusreise på ett budsjett

Mine foreldre fortalte meg alltid det er noen ganger bedre å ha venner enn penger. Mitt nettverk av kontakter i innlandet og utlandet tillot meg å få tilgang til eksklusive steder og tjenester til en overkommelig pris, men likevel luksus og eksklusiv eller original og ekte. Jeg organiserer luksus skreddersydde reisetjenester for vanlige mennesker.

Reiseguide Diego Núñez tar oss til Evita Perons hjemland på denne eksotiske turen til Argentina, hvor vi også får en liten smak av nærliggende Uruguay. Vi vil utforske den travle metropolen i Buenos Aires med sine mange ansikter. Vi vil oppleve de forskjellige distriktene, fra fattige, men fargerike La Boca, til den livlige og grøne Palermo, fra hippie og tradisjonelle San Telmo til Paris-lignende Recoleta, hvor vi skal gå. Tango show, med tilhørende kurs for de som ønsker det er obligatorisk, samt besøk til Evita Museum. Vi undersøker Pampasen og besøker en hacienda med argentinsk grillfest på disken og smaker den berømte argentinske rødvinen mens gauchoane holdt en kompetanser show for oss. Utflukt til landsbyen El Tigre på elven Parana gir oss vakre naturopplevelser. Det tar også tid for en båttur på Rio de la Plata til Uruguay og byen Colonia del Sacramento, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her går vi blant stalemata koloniale bygninger, med vinsmaking fra en lokal vingård. Diego Núñez er med oss ​​for hele turen for å dele sin lidenskap og kunnskap om dette kontinentet med oss.

Turen må bestilles og betales minst en og en halv time før turen.
 

Tjenester som inngår


 

Oppdag underverkene i ArgentinaReise program for Argentina. Et smart forslag.

Last ned den vedlagte PDF filen for å få komplett forslag til en omfattende tur til Argentina. Den ble utviklet i den smarteste mulig måte, det tas hensyn til dagens luftveier og Argentinas Attraksjoner, verdens kulturarv og naturlige underverk. Husk at den beste tiden å besøke Valdés-halvøya med alle dyrene (hval, pingviner, sjøelefanter, ecc) i sin helhet samtidig er mellom 15. september og 15. oktober. Vær oppmerksom på at noen luftveier opererer bare fra 1 august til 28 februar.

Rio de Janeiro strender → Iguazú Falls → Puna av Salta og Jujuy → Andes i Mendoza → Isbreer i El Calafate → Sørligste byen Ushuaia → Hvaler & Pingviner i Valdés Halvøya → Buenos Aires By & Pampasen

Erfaring

Diego guider italienerne i San Telmo.
2000s

Guider en gruppe av italienerne i San Telmo.

Diego guider svensker i Lucca, Italia
Italia, 2010

Guidede svensker, nordmenn, spanjoler i toskanske byer.

Svensker på hvalsafari i Valdés-halvøya
2015, Argentina & Chile

Reiseleder av en gruppe svensker i Argentina, Chile og Påskeøya.

Ankomst til Påskeøya
Framtiden

Ser fremover med entusiasme og venter på nye utfordringer.

Store argentinske nasjonale helligdager

Revolusjon Dag

Under nevnte dato store feiringer finner sted. Det er parader og Gaucho Gaucho markeder i landet på Pampasen.
25. mai 1810 begynner uavhengighet prosessen og blir møtt 09.07.1816.

25Mai

20Juni

Argentina Flagget Dag

En av Argentinas største helter Generell Manuel Belgrano skapte vår nasjonale flagg i nærheten av Rosario byen. Fargene ble faktisk tatt fra huset Bourbon.

Uavhengighet dag

Uavhengighetserklæringen fra Spania ble undertegnet i argentinske provinsen Tucumán 9 juli, 1816.

9Juli

17August

Befrier San Martín Dag

Generell José de San Martin Argentina største helten. Han befridd dagens Argentina, Chile og Peru i XIX århundre.