Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Argentina Svensktalande Turguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Svensk Reseguide LogoOutsourcing av turisttjänster i Argentina
In situ stöd och rådgivning

ArG Tour TripAdvisor Certificate of Excellence 2019

Om Buenos Aires Reseguiden - ArG Tour DMC

ArG Tour Buenos Aires Reseguide Euskadi i Argentina GlobalDreamTravel Luxury Travel Group från UK GoCruising Travel Group från Sverige Dag Aasbø Travel Group från Norge Professionell Institut ''Giovanni Caselli'' Siena, Italien Kryssning på Patagoniens fjordar

Min filosofi


"På ArG Tour erbjuder vi ingen kunnig reseguide, vi erbjuder en kunnig värd, vi erbjuder inte ett oklanderligt fordon med förare, vi erbjuder en värd med ett oklanderligt fordon, vi erbjuder inte ett vackert hotell med personal, vi erbjuder värdar på ett vackert hotell, eftersom vi vet att det kunden söker är att känna sig välkommen, att bli behandlad som en kung under sin korta semester och att leva upplevelser."Diego, svensktalande guide på Inka vägen

Passion för resor

Som reseguide i Buenos Aires anser jag mig vara en nyfiken person, jag tycker om att resa. Jag är van att planera även mina egna resor i förväg för att uppleva så mycket som jag kan. Inte bara en reseguide, men också en reserådgivare och reseprojektledare på plats för utländska resebyråer som vill utveckla sin verksamhet i Argentina och leverera en exklusiv tjänst på ett skräddarsytt sätt.

Diego, guidar i Lucca, Italien

Erfaren Svensktalande Guide

Tidigare erfarenheter som svensktalande reseguide i Buenos Aires och reseledare i Argentina, Sydamerika och Europa. Jag har guidat skandinaver och spanjorer i turiststäder i Toscana, Italien och italienare, brasilianare och skandinaver i Sydamerika.

Diego, guidar i San Telmo

Väl rest

Utländska arbetslivserfarenhet samt erfarenhet som turist tillhandahålls ett internationellt perspektiv på min världsbild, och interkulturell kommunikation. Jag talar flytande engelska, italienska och svenska/norska, elementär franska och portugisiska. Jag håller på att studera tyska nu.

DIEGO NÚÑEZ, BUENOS AIRES RESEGUIDE

Jag är en svensktalande argentinsk medborgare, som bor i Buenos Aires stads södra förort i Argentina. Buenos Aires reseguide i staden och omgivande områden sedan 2005, och reseledare i Argentina och grannländer. Reserådgivare och reseprojektledare på plats för utländska resebyråer som vill utveckla sin verksamhet i Argentina och leverera en exklusiv tjänst på ett skräddarsytt sätt för sina grupper. Buenos Aires reseguide Diego talar flytande engelska, svenska, italienska. Upptäck äkta genuina Argentina. På stadsrundturer är jag fokuserat på viktiga fakta om Argentina också platser vi besöker. Vi kommer göra en grundlig översyn genom Argentinas Historia, även aktuella ämnen, vardagen i Buenos Aires stad. Tidigare erfarenhet i Toscana, Italien, 2010. Arbetade både som svensktalande reseguide i Buenos Aires och reseledare i Argentina och Sydamerika för resebyråer såsom LatinReiser AS, Dag Aasbø AS, VIA Tours Norge, Jambo Tours Sverige, Sydamerika Experten Sverige, Thabela Travel Sverige, Flygmäklare Sverige, Siver Viaggi Italien, och webbsidor så mycket som Expedia, Excursiopedia, PrivateGuide.com, Private-Guides.com, Toursbylocals, Apollo, Solfaktor, Solresor, Momondo, osv, genom Argentina, Chile och Uruguay. Jag anser mig vara mycket entusiastisk, nyfiken. Jag talar bra svenska, norska, italienska, goda kunskaper i engelska, elementär franska. Spanska som modersmål. Bra kunskaper på Argentinas och allmän historia. Jag har blivit intervjuad av svenska medier (TV, tidningar, radio) och var inblandad i en dokumentärfilm som sändes oktober 2011 eftersom jag lärde mig svenska av självstudier men kunde aldrig råd med en resa till Sverige tills dess. Jag har besökt flera platser i Italien, Frankrike och Skandinavien, som utgör ett viktigt bidrag till min världsbild.

Jag blev intresserad av teater och musik när jag var liten. Jag har uppträtt i teaterpjäser ända sedan grundskolan. Jag studerade teater i gymnasiet och sedan musik och ljudteknik i Universitetet, jag spelar piano och studerade sång. Jag gick en kurs i teater på Lito Cruz Studio.

Jag anställdes som kör baryton för Fidelio operakör i 2007. Jag arbetade som körledare på Sveriges ambassad i Buenos Aires från oktober-december 2010. Bra kunskaper på Argentinas och allmän historia, konsthistoria, film och filmteori, teater, musik och ljud. Jag fick en liten roll för en argentinsk film i 2018.

Jag är intresserad av ämnet Luftfart. Jag gillar gymmet. Tidigare simmade jag regelbundet i ett par år. När jag åker till Pampas på helgen brukar jag ta en ridtur. Jag skulle vilja lära mig att surfa på vågorna nångång men jag är rädd för havet
Ämnet tiden har alltid fångat mig och jag nyligen upptäckt begreppet tidsplanering i olika metoder som "få saker gjorda" och mentala kartor och så. Min erfarenhet är att planer och målsättning är bra saker, men prioriteringar och livet mycket sannolikt kan förändra dina planer.