Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArG Tour Argentina Svensktalande guide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Svensk Guide LogoBuenos Aires Stadsrundturer
Outsourcing av turismtjänster bland andra

ArG Tour TripAdvisor Certificate of Excellence 2019

Rundturer & Utflykter från Buenos Aires med svensk turguide

Buenos Aires kultur stadsrundtur

BUENOS AIRES STADSRUNDTUR

Kultur rundturer och flygplatstransfer
Buenos Aires utflykter. Buenos Aires stadsrundturer med svensktalande guide. På Buenos Aires rundturer är jag fokuserat på viktiga fakta om Argentina också platser vi besöker. Vi kommer göra en grundlig översyn genom Argentinas Historia och dess anslutning till Europas Historia, även aktuella ämnen och vardagen i Buenos Aires stad. Vi kommer att besöka Buenos Aires främsta stadsdelar La Boca, San Telmo, Buenos Aires centrum och Recoleta. Stadens utsiktplats från 23e våningen. Skräddarsydda turer. Flygplatstransfer också tillgänglig för din säkerhet med svensktalande guide.

LADDA NER PROGRAMMET
Buenos Aires fågelobservation

FÅGELSKÅDNING UTFLYKT 🐦🐤

Fåglar på nära håll
Reserva Ecológica Natur Reservat ligger mycket nära Buenos Aires kontorsområde, ett 350 hektar stort område på Río de la Plata, som ligger på östra sidan av stadsdelen Puerto Madero. Minst 250 fågelarter har observerats, 9 av amfibier, 23 av reptiler, 10 av däggdjur och 50 av fjärilar.

10.6.2018 Pris U$D100
LÄS MER
Pampas Natur utflykt

PAMPAS UTFLYKT. NATUR & KULTUR

Djur och fåglar på Pampas
Pampas safari utflykt med svensktalande guide. Vi kommer att besöka en gård och djurpark i Pampas med lokala djur och fåglar från Argentina, men särskilt från provinsen Buenos Aires. Erfarenheten börjar med en traditionell argentinsk lunch och fortsätter i parken, där vi kommer att observera några fåglar och infödda vilda djur. Gaucho kultur. Be om offert för ridtur, där man rider på Pampas.

LÄS MER
The Argentine Experience. Grillfest på Pampas. Gaucho kultur

SOCIAL TURISM OCH PROVSMAKNING

The Argentine Experience, den äkta
Gå med i denna matprovning hos en argentinsk familj i Buenos Aires förort, med lokal historia, kulinarisk utbildning och hästridning. Om du inte är helt övertygad av förslaget om en turist estancia som inte är autentisk, är du på rätt ställe. Traditionella empanadas (pirog). Vinprovning från de tre huvudproducerande regionerna. Alfajor, det traditionella argentinska konfektyret. Det bästa kaffet i Buenos Aires och Maté ceremoni (nationell dryck). Hemlagad glass, bättre än italiensk glass.

LÄS MER
Buenos Aires svensk guide

RIDTUR PÅ PAMPAS

Tillbringa en dag som en gaucho
Vi kommer att besöka en typisk by i Pampas. Välkomstdrink och snacks. 2 timmars ridning på Pampas vilken dag som helst och även halvtimmars hästridning på helgerna. Fågelskådning. Argentinsk traditionell grill. Dags för te. Transfer (minivan) ingår. Det kan organiseras när som helst och varje dag i veckan.

10.6.2018 Pris U$D120
LÄS MER
Pampas gård utflykt Buenos Aires

TURIST ESTANCIA UTFLYKT

Det goda livet
Det populära dagsutflykt till en turistestancia erbjuder en smak av aktiviteter som guidade ridturer på Pampas, utflykt i hästvagn, pool eller promenader att observera de infödda fåglarna och så vidare - med garanti att traditionella tilltug "empanadas" (fylld panzerotini) och en utsökt asado (grillmat) med viner serveras. Efterrätt och kaffe. Till frukost kan du prova traditionell argentinsk drink, maté, med traditionella friter och kex. Observera: Estanciorna är avsedda för turister. Mycket eleganta estancior tillåter inte små barn.

LÄS MER
Svensktalande Buenos Aires Turguide

DELTATS UNDERVERK

Utflykt till staden El Tigre
Buenos Aires Deltat med svensk talande turguide. Segla de vackra strömmar i Paraná floden på en katamaran och njut av den underbara naturen och elegansen i hus byggda på dussintals öar. Följ med oss ​​för lunch i staden "El Tigre" (Tiger) följt av ett besök på den lokala hantverk marknaden och läderbutiker. Vid återkomsten kommer vi att stoppa i staden San Isidro, en av de äldsta städerna i periferin sedan den spanska eran. Vi kommer att besöka den vackra katedralen och smaka en utsökt hantverksglass. Alternativ Delta utflykt: Trekking, cykel & kayak äventyr.

12.17.2018 Pris U$D250
LÄS MER
Buenos Aires cykel rundtur

BUENOS AIRES KAYAK TUR

Trekking, cykel och kajak turer
Vi kommer att lämna Tigre, en vacker historisk turistplats. Vi kommer att besöka Tres Bocas, som har en mycket pittoresk ö bostadsområde och en reserv av vilda stigar på 5km. Vi kommer att passera genom vackra Abra Vieja, Rompani och Sarmiento flodar. Valfritt: Cykel + kajak + trekking från Buenos Aires, är en krävande aktivitet, men värt ansträngningen.

LÄS MER
crociere fluviali Buenos Aires

BUENOS AIRES SEGLINGSTUR

Segla på världens bredaste flod
La Plata flod är den bredaste floden i världen. Varaktigheten av resan är två eller tre timmar, avgår från Puerto Norte i Costanera Norte, den kan organiseras när som helst och varje dag i veckan, minst besättning på 4 och maximalt 6 beroende på båten. En vacker segelbåt med 9 meter längd, förberedd för navigering av komfort, lugn och säkerhet. Det har ett stort utbud av möjligheter för besättningen att känna sig trygg. Kaptenen talar om navigering i allmänhet i floder, sjöar och hav i hela världen, navigering enligt uppskattning, GPS-användning, sjökort, sökare, manövrering med seglen, användning av kompass, ingång och utfart till hamnar, förtöjning av båten mm.

LÄS MER
Tango lektion och live tango orkester

TANGO KVÄLL

Tango Show och middag
Tango scen i Buenos Aires. Buenos Aires är tango mekka och Argentina är känt för sina viner och nötkött. Förslaget är att vara i en mysig atmosfär för att njuta av en underbar middag och bevittna en tango show på högsta nivå med professionella tango dansare. Tango show på en tango restaurang, där traditionell tango orkester spelar live, och professionella tango dansare visar vad de gör bäst. Traditionell middag bestående av grillat nötkött och vin ingår. Visningen varar en timme.

LÄS MER
Svensktalande Buenos Aires Turguide

SAN TELMO PÅ KVÄLLEN

Vinprovning och tango lektion
Tango lektion i Buenos Aires med svensk talande turguide. San Telmo har en unik atmosfär. Vinprovning på en mysigt ställe i San Telmo. Sommelier kommer att förklara argentinska viner och vi kommer att ha en vinprovning med traditionella tilltugg. Senare har vi Tango lektion på en traditionell tango klubb. Beroende på dagen den traditionella Tango orkester spelar live. Vi äter middag.

LÄS MER
Svensk turguide Buenos Aires

VIN PASSION

Buenos Aires Vinsmakning
Vinprovning i Buenos Aires med svensktalande turguide. Låt oss gå till en mysig antik bar i San Telmo. Sommelier kommer att förklara argentinska viner från de tre huvudproducerande regionerna: Nordovest, Centrum och Patagonia. Vi kommer att prova vin med traditionella tilltugg.

LÄS MER
Dagstur till Colonia del Sacramento i Uruguay

COLONIA I URUGUAY

Mysig portugisisk by
Uruguay utflykt med svensk talande turguide. UNESCO världsarv. 1 timme färja från Buenos Aires till mysiga gamla portugisiska byn Colonia, väl bevarad från XVII-talet på andra sidan La Plata floden. Vi kommer att få en guidad tur genom den gamla staden och längs kusten och sedan ha en mycket god lunch i Colonias centrum.

LÄS MER
Svensktalande Buenos Aires Turguide

VINODLINGAR FRÅN BUENOS AIRES

Vinvägen i Uruguay
Vinvägen är en rekommenderad resa för att dela med familj eller vänner. Avgång är från den internationella hamnen i Buenos Aires. Navigering går genom den bredaste floden i världen, Río de la Plata. Efter 1 timmars navigering anländer vi till Puerto Colonia del Sacramento i Uruguay för att fortsätta resan med buss med ett första stopp vid Cordano Winery, i omgivningen av Carmelitana landsbygden, där vi kommer att äta lunch och fortsätta med El Legado Winery. Erfarenheten gör att du kan smaka på den typiska Uruguayanska druvan, tannat, enligt produktionsmetoderna för var och en av dessa vingårdar och besöka vingårdarna med en guidad tur. Denna utflykt kan kombineras med ett besök i staden Colonia del Sacramento.

LÄS MER
Montevideo Svensktalande Turguide

MONTEVIDEO STADSRUNDTUR

Kultur rundturer i Montevideo
Dagstur till Montevideo i Uruguay från Buenos Aires. The Economist tilldelades Uruguay "första" land i Latinamerika inom demokrati, fred och brist på korruption år 2014. Huvudstaden Montevideo har rankats sedan 2005 som den latinamerikanska staden med högsta livskvalitet.

LÄS MER