Diego Núñez ArG Tour Buenos Aires Reseguide +54.11.2251.5122 info @ argtour.com
ArGTour Argentina Svensktalande Turguide Menu
   
   
   
   
ArG Tour Buenos Aires Svensk Guide LogoArgentina resor med svensk färdledare
Buenos Aires Utflykter

ArG Tour TripAdvisor Certificate of Excellence 2019

Upptäck Buenos Aires med en lokal invånare

Vad Man Ska Göra i Argentina. Varför Måste Jag Lita På Diego?

  • 10.04.2019

Äkta, genuina Buenos Aires Stadsrundturer och Utflykter. Trevliga. Bra timade.

Många resebyråer skriver om Argentina och säljer resor hit utan att ens har varit här. På ArG Tour får du alltid korrekt och uppdaterad information från mig som befinner mig på plats i Argentina. Vet ni t ex vid vilken tid på året får man titta på valar, pingviner och sjöelefanter på Valdéshalvön? Eller var kan du hålla en toucan på armen i Iguazú? Det är de små detaljerna som gör skillnaden på er resa, jag tipsar om de där fantastiska smultronställerna som andra turister tyvärr missar.


Diego ridtur på Pampas

Jag uppmanar dig att upptäcka den äkta Argentina. På Buenos Aires rundtur är jag fokuserad på viktiga fakta om Argentina och platserna vi besöker i Buenos Aires stad. Vi kommer göra en grundlig översyn genom Argentinas Historia och dess anslutning till Europas Historia, även aktuella ämnen, vardagen i Buenos Aires stad, smaksprøver av argentinske tradisjonelle måltider, viner, desserter og hjemmelaget iskrem. Vi kan også ordne din Buenos Aires flyplass henting for din bekvemmelighet og sikkerhet. Så vi kan hjelpe deg med å finne et lokalt Argentina SIM-kort för din mobiltelefon för att undvika dyra roamingräkningar.

Merparten av turisterna förs till estancian på Pampas och tango show med middag på tango restaurangen, de är beredda och tar emot gäster i bulk. Det är okej men också föreslår jag riktigt äkta argentinska traditioner, mindre besökta av turister, t ex ridtur på Pampas, eller upplev tango kväll på den traditionella Tangoklubben i Buenos Aires stad där traditionella tango orkestrar spelar live medan tangoälskare gör vad de älskar, att dansa tango.

Din Buenos Aires rundtur eller utflykt blir ännu mer spännande när du får hjälp av en expert som kan skräddarsy rundturer enligt dina egna önskemål, intressen genom att förlita sig på en erfaren guide. Privatguide, tolk på engelska, svenska, italienska, spanska.

Reseformgivare och Reseprojektledare som ger en oförglömlig och sömlös upplevelse för dina kunder. Dessa personliga tjänster går allt från guidning, reseplanering / inköp eller hjälpa dig med ditt företag, släktforskning.

Planerar du att besöka andra attraktioner i Argentina förutom Buenos Aires? Låt oss planera din resplan tillsammans, och jag kan hjälpa dig med bokning av inrikes flygbiljetter, antingen när ni är på plats i Argentina eller hemmifrån Sverige. Vi kan också söka tillsammans för det bästa hotellet inom önskad kategori.

Resa till Argentina 2018-2019. ArG Tour DMC

Reseplan för Argentina och Uruguay. Skräddarsydd Lyxresa till bra pris

Mina föräldrar sa alltid att det är ibland bättre att ha vänner än pengar. Mitt kontaktnät i landet och utomlands gjorde det möjligt för mig att få tillgång till exklusiva platser och tjänster till ett överkomligt pris, men ändå lyxigt och exklusivt eller original och äkta. Jag organiserar lyx skräddarsydda resor för vanliga människor.

Argentina resor med svensk färdledare. Skräddarsydda lyxresor till bra pris. Reseguiden Diego Núñez tar oss till Evita Perons hemland på denna exotiska resa till Argentina, där vi också får en liten smak av närliggande Uruguay. Vi kommer att utforska den livliga metropolen i Buenos Aires med sina många ansikten. Vi kommer att uppleva de olika distrikten, från fattiga men färgglada La Boca, till den livliga och gröna Palermo, från hippie och traditionella San Telmo till Paris-liknande Recoleta, där vi ska gå. Tangoshow, med tillhörande kurser för dem som önskar det är obligatoriskt, samt besök på Evita Museum. Vi utforskar Pampas och besöker en storgard på Pampas med Argentinas grillfest på tallriken och smaka det berömda argentinska rött vinet medan gauchon höll en skickligheters show för oss. Utflykt till byn El Tigre på floden Parana ger oss vackra naturupplevelser. Vi tar också tid för en båttur på Rio de la Plata till Uruguay och staden Colonia del Sacramento, som är noterad på UNESCOs världsarvslista. Här går vi bland de koloniala byggnaderna, med vinprovning från en lokal vingård. Diego är med oss ​​för hela resan för att dela sin passion för och kunskap om denna kontinent med oss.

Resan måste bokas och betalas minst en och en halv månad före resan.
 

Tjänster som ingår i Argentina resan


 

Upptäck Argentinas underverk

Reseprogram för Argentina. Ett smart förslag.

Ladda ner den bifogade PDF filen för att få fullständiga förslag till en omfattande resa till Argentina. Den utvecklades på smartast möjliga sätt, med hänsyn till de nuvarande flyglinjer och Argentinas attraktioner, världsarv och natur underverk. Tänk på att den bästa tiden att besöka Valdés halvön med alla djur (valar, pingviner, elefantförseglingar, ecc) i sin helhet är mellan 15 september och 15 oktober. Observera att vissa flyglinjer är i drift endast från 1 augusti - 28 februari.

Rio de Janeiro stränder → Iguazú vattenfallAnderna Högplatå → Anderna i Mendoza → Glaciärer i El Calafate → Sydligaste stad Ushuaia → Valar & Pingviner i Valdés Halvön → Buenos Aires Stad & Pampas

Erfarenhet

Diego guidar italienare i San Telmo
2000s

Guidar en grupp italienare i San Telmo.

Diego guidar svenskar i Lucca, Italien
Italien, 2010

Guidade svenskar, norrmän, spanjorer i Toscana städer.

Svenskar på valssafari i Valdés halvön
2015, Argentina & Chile

Reseledare av en grupp svenskar i Argentina, Chile och Påskön.

Ankomst till Påskön
Framtid

Blickar framåt med entusiasm och väntar på nya utmaningar.

Stora argentinska civila helgdagar

Revolutionens Dag

Under nämnda datum stora firandet äger rum. Det finns Gaucho Parader och Gaucho marknader ute på landet i Pampas.
Den 25 maj 1810 självständighetsprocessen börjar och är uppfyllt 9 juli, 1816.

25Maj

20Juni

Argentina Flaggans Dag

En av Argentinas största hjältar General Manuel Belgrano skapade vår nationsflagga nära Rosario stad. Färgerna var faktiskt tas från Huset Bourbon.

Självständighetsdag

Förklaring av självständighet från Spanien undertecknades i argentinska Provinsen Tucumán 9 juli, 1816.

9Juli

17Augusti

Befriaren San Martín Dag

General José de San Martin är Argentina största hjälte. Han befriade nuvarande Argentina, Chile och Perú i det XIX århundradet.